IliriaTravel & Tours

Udhetimi juaj fillon me ne

Cmimet me konkurruese per aventurat tuaja

SHËRBIME

Destinacionet Kryesore

Blog

Saranda: Ku Historia Takohet me Bujarinë Mesdhetare

Saranda, guri i çmuar i Rivierës shqiptare, është një qytet…

Durrësi: Oazë Bregdetare për Kulturë dhe Rekreacion

Durrësi, me plazhet e tij të diellit dhe trashëgiminë kulturore…

Borshi: Bukuria e paprekur në Rivierën Shqiptare

Nëngritur mes maleve dhe Detit Jon, Borshi është një thesar…

Vlora: Një Destinacion për të Zbuluar në Bregun e Jonit

Vlora, e vendosur në bregun e bukur të Jonit, është…

Pyetjet me te shpeshta

Pagesa mund te kryhet me karte debiti/krediti ose me transferte bankare direkt nga faqja jone web. Nje pagese alternative eshe pagesa cash kur te prezantoheni lokacionet tona.

Per asistence mund te kontaktoni ne numrat tane te telefonit, mund te na dergoni nje email ose mund te plotesoni formen tone te kontaktit ne faqen web. Do jemi te lumtur ti pergjigjemi cdo lloj pyetjeje qe do keni.

Oraret e nisjeve behen ne baze te turit/paketes qe zgjidhni. Per me shume informacioni mund te shfletoni faqen tone web ose te na kontaktoni.

Mund te na dergoni nje email ose mund te plotesoni formen tone te kontaktit ne faqen web. Do jemi te lumtur ti pergjigjemi cdo lloj pyetjeje qe do keni.

Ne baze te udhetimit qe zgjidhni, ne rast se keni nevoje te nderroni daten/vendndodhjen do duhet te na kontaktoni per te verifikuar nese ky ndryshim eshte i mundur. Stafi jone do jete ne dispozicionin tuaj.

Ne baze te udhetimit qe zgjidhni, ne rast se keni nevoje te anulloni udhetimin tuaj do duhet te na kontaktoni per te verifikuar nese ky ndryshim eshte i mundur. Stafi jone do jete ne dispozicionin tuaj.

Turet qe rekomandojme jane ato qe ndodhen ne Shqiperi pasi vendi jone ka shume vende mahnitese qe duhen vizituar dhe vleresuar per bukurine e tyre.

Te gjitha udhetimet e prenotueshme do te vendosen ne faqen tone te internetit. Per te pare te gjitha udhetimet jeni te ftuar te shfletoni faqen tone web.